Stapelbare betonblokken

Wilt u uw eigen stapelbare betonblokken produceren? Dat kan, met de industriële betonblokmallen van Superblock! Met onze mallen kunt u verschillende soorten betonblokken produceren, in verschillende maten. U kunt met onze mallen dus gemakkelijk en snel stapelbare betonblokken produceren voor de bouw van verschillende toepassingen. Het grote voordeel van de stapelbare betonblokken is dat er geen cement of specie nodig is om een stevig bouwwerk te maken.

Toepassingen van stapelbare betonblokken

Met stapelbare betonblokken kunt u gemakkelijk en snel verschillende bouwwerken creëren met diverse toepassingen. Door het zelf produceren van stapelbare betonblokken met de industriële mallen van Superblock heeft u altijd de juiste hoeveelheid betonblokken, voor onder andere:

  • Sleufsilo
  • Keerwanden
  • Anti-parkeer element
  • Brandvertraging

Voor welke toepassing u dus ook stapelbare betonblokken nodig heeft, met de mallen van Superblock kunt u wanneer er vraag naar is zelf stapelbare betonblokken produceren.

Een breed assortiment

De mallen van Superblock worden met alleen de beste materialen vervaardigd. Dit maakt onze mallen dan ook zeer duurzaam. Naast de standaard mallen in ons assortiment kunnen wij dankzij ons flexibele productieproces ook mallen produceren met afwijkende afmetingen. Niks is dan ook te gek. Wilt u meer weten over ons assortiment of mallen met speciale afmetingen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie en bespreken ook graag alle mogelijkheden met u door.

Interesse in stapelbare betonblokken

Wilt u ook genieten van het gemak van stapelbare betonblokken om snel en eenvoudig verschillende toepassingen te creëren? Kies dan voor Superblock. Met onze mallen maakt u de perfecte stapelbare betonblokken voor alle denkbare toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar een offerte aan!