Scheidingswanden van beton

Er zijn vele toepassingen te bedenken voor scheidingswanden van beton. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld een sleufsilo creëren voor de opslag van verschillende materialen. Natuurlijk kunt u hiervoor kant-en-klare betonblokken aanschaffen, echter kunnen de kosten hiervoor flink oplopen. Daarom is Superblock er. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om zelf betonblokken te produceren, op locatie. Met onze industriële betonmallen bent u altijd flexibel en beschikt u dus altijd over de mogelijkheid om zelf betonblokken te maken voor uw scheidingswand van beton.

Toepassingen van scheidingswanden van beton

Met de mallen van Superblock kunt u de perfecte betonblokken zelf maken, waar en wanneer u deze ook nodig heeft. De betonblokken die u met onze mallen maakt hebben vele toepassingen en zijn gemakkelijk en flexibel omdat er geen specie of lijm nodig is om ze op elkaar te stapelen. Met onze mallen kunt u dus de perfecte scheidingswanden van beton creëren. Enkele toepassingen van de scheidingswanden zijn:

  • Sleufsilo
  • Keerwanden
  • Anti-parkeer element
  • Brandvertraging

U kunt dus enorm veel met onze betonmallen. Door verschillende scheidingswanden van beton kunt u namelijk veel en veilig opslaan in bijvoorbeeld een sleufsilo. Of u kunt een keerwand creëren.

Over Superblock

Superblock is een leverancier van betonmallen, deze leveren wij in allerlei soorten en afmetingen. Elke betonmal wordt in eigen beheer geproduceerd, met de beste materialen. Zo garanderen wij dat uw betonmal van industriële kwaliteit is. Naast onze standaard assortiment zijn wij ook in staat de betonmal aan uw wensen aan te passen. Dus voor iedere soort betonmal bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze mallen bent u in staat om de perfecte betonblokken te produceren zodat u nooit meer van een leverancier van kant-en-klare betonblokken afhankelijk bent.

Ook zelf produceren?

Wilt u ook uw eigen scheidingswanden van beton maken? Kies dan voor een van onze mallen van industriële kwaliteit. Met onze mallen kunt u altijd de perfecte scheidingswand van beton creëren. Vraag dus vandaag nog een offerte aan!