Scheidingswand beton

Wilt u gebruik maken van een scheidingswand van beton? Bijvoorbeeld voor het inrichten van een sleufsilo of een tijdelijke opslag? Dat is natuurlijk een super idee, door gebruik te maken van betonblokken kunt u gemakkelijk en snel tijdelijke scheidingswanden creëren. Maar hoe komt aan deze betonblokken? Deze kunt u gemakkelijk zelf produceren met de betonmallen van Superblock!

Toepassingen van betonnen scheidingswanden

Met een betonnen scheidingswand kunt u snel en eenvoudig verschillende toepassingen bedenken. Door gebruik te maken van onze industriële betonmallen, maakt u zelf uw eigen betonblokken, zodat u wanneer gewenst een scheidingswand van beton kunt maken. Met een dergelijke wand kunt u onder andere de volgende toepassingen bedenken:

  • Sleufsilo
  • Keerwanden
  • Anti-parkeer element
  • Brandvertraging

Het gebruik van een scheidingswand van beton heeft vele voordelen, de blokken zijn namelijk zeer flexibel in te zetten voor onder andere de bovenstaande toepassingen. Er is namelijk geen lijm of specie nodig bij de constructie van dergelijke toepassingen.

Brandvertragend

De scheidingswanden van beton die u door middel van onze industriële mallen kunt produceren hebben als grote voordeel dat deze brandvertragend werken. De opslag voor bijvoorbeeld recycling materiaal is dus geen probleem. Zo kunt u dus zonder enige zorgen bijvoorbeeld oude autobanden opslaan tussen een aantal betonnen scheidingswanden. De betonblokken hebben namelijk de eigenschap dat deze tot wel 4 uur brandvertragend zijn wat een scheidingswand van beton ook nog eens erg veilig maakt!

Vraag een offerte aan

Wilt u nu ook zelf uw blokken van beton gaan produceren, zodat u flexibel en snel een scheidingswand van beton kunt realiseren? Neem dan vandaag nog contact op met Superblok! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 40 298 93 21 of mail ons via info@superblock.eu voor een passende offerte voor een betonmal van industriële kwaliteit.