Betonmallen vindt u bij Superblock

Wilt u ook zelf beginnen met de productie van betonblokken? Ga dan voor de betonmallen van Superblock! Onze betonmallen zijn van industriële kwaliteit en gegarandeerd duurzaam. Het assortiment van Superblock bestaat uit vele verschillende betonmallen, die in diverse afmetingen te verkrijgen zijn. Bij ons is zelfs maatwerk mogelijk. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Verschillende betonmallen van Superblock

Superblock biedt u verschillende soorten betonmallen aan om verschillende soorten betonblokken te produceren. Alle betonmallen die wij kunnen leveren zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. Hierdoor heeft u altijd de juiste betonmallen voor iedere toepassing die u kunt bedenken. Ons brede assortiment betonmallen bestaat uit:

  • Betonmal met nop
  • Betonmal vlak
  • Betonmal speciaal
  • Deelwanden
  • Mal op maat

Ja, u leest het goed, maatwerk is bij Superblock ook mogelijk. Door ons flexibele productieproces kunnen wij de betonmallen op uw wensen aanpassen. Zo kunt u altijd betonblokken produceren met de juiste afmetingen voor de gewenste toepassingen. Meer weten over op maat produceren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Over ons

Superblock levert betonmallen in verschillende soorten en maten. Al onze betonmallen produceren wij in eigen beheer en daarbij gebruiken wij alleen de beste materialen. Zo garanderen wij dat uw betonmallen van industriële kwaliteit zijn. Hierdoor zijn onze betonmallen duurzaam en gaan jaren mee. Naast onze standaard assortiment zijn wij ook in staat iedere betonmal aan uw wensen aan te passen. Dus voor iedere soort betonmal bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook zelf betonblokken produceren?

Ook genoeg van die dure kant-en-klare betonblokken? Kies ervoor om zelf betonblokken te produceren! Met de betonmallen van Superblock kunt u gemakkelijk uw betonblokken zelf produceren. Wij leveren betonmallen voor verschillende soorten betonblokken en in verschillende maten. Meer weten of een offerte? Neem dan contact met ons op!