Betonmal van Superblock

Met een betonmal van Superblock kunt u verschillende soorten betonblokken produceren. Wij bieden namelijk betonmallen aan voor verschillende toepassingen en voor verschillende afmetingen. Tevens kunnen wij een vorm speciaal voor u op maat maken wanneer de gewenste afmeting van de gietvorm afwijkt van ons reguliere assortiment. Zo kunnen wij u altijd voorzien van de betonmal die u zoekt. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw betonmal van industriële kwaliteit is, zodat deze duurzaam en efficiënt is.

Waarom onze betonmal?

Een gietvorm van Superblock is duurzaam door de industriële kwaliteit hiervan. Wij gebruiken alleen de beste materialen tijdens de productie van een vorm. Zo bent u er zeker van dat u altijd de perfecte betonblokken kunt produceren. Een gietvorm van Superblock is te verkrijgen in verschillende soorten, namelijk:

  • Betonmal met nop
  • Betonmal vlak
  • Betonmal speciaal
  • Deelwanden
  • Mal op maat

U leest het goed, wij kunnen ook een vorm op maat voor u maken. Door ons specialistische en flexibele productieproces kunnen wij de betonmal op uw wensen aanpassen. Zo kunt u altijd betonblokken produceren met de juiste afmetingen.

Over Superblock

Wij zijn leverancier van industriële betonmallen, deze leveren wij in allerlei soorten en afmetingen. Iedere gietvorm wordt door ons zelf geproduceerd en wij maken alleen gebruik van de beste grondstoffen. Zo garanderen wij dat uw vorm van industriële kwaliteit is. Naast onze standaard assortiment zijn wij ook in staat de vorm aan uw wensen aan te passen. Dus voor iedere soort betonmal bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook zelf betonblokken produceren?

Wilt u dus ook zelf uw betonblokken produceren? Ga dan voor een gietvorm van industriële kwaliteit. Kies dus voor Superblock. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en de toepassingen hiervan. Een gietvorm op maat? Geen probleem! Vraag vandaag nog een offerte aan.