Betonmal met nop

In ons brede assortiment hebben wij onder andere onze betonmal met nop. Deze betonmal met nop is in verschillende formaten te verkrijgen en kent vele toepassingen. Met de betonblokken die u met deze mal produceert zijn verschillende toepassingen mogelijk door onder andere de goede stapelbaarheid van deze blokken. Het gemak van deze betonblokken is dat er geen cement of specie nodig is om ze te stapelen. Vaak worden deze betonblokken dan ook gebruikt bij het maken van tijdelijke constructies, bijvoorbeeld: industriële opslagboxen, keerwanden en sleufsilo’s.

Verschillende afmetingen voor betonmallen met nop

Superblock levert de betonmal met nop die u wenst in verschillende afmetingen. Dit betekend dat wij altijd de juiste mal voor u hebben! Met deze mallen van industriële kwaliteit kunt u altijd strak afgewerkte en stapelbare betonblokken produceren. Wij leveren deze dan ook in de volgende afmetingen:

  • 160X80X80 cm
  • 160X80X40 cm
  • 160X40X80 cm
  • 160X40X40 cm
  • 150X60X60 cm
  • 180X60X60 cm

Genoeg keuze dus! Bent u echter op zoek naar een betonmal met nop die een afwijkende afmeting heeft van ons standaard assortiment? Dat is geen enkel probleem voor Superblock, dankzij ons flexibele productieproces kunnen wij namelijk uw betonmal aan uw wensen aanpassen. Wij maken uw mal op maat zonder daarbij onze bekende industriële kwaliteit uit het oog te verliezen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Voordeel van onze mallen

Met de betonmal met nop kunt u betonblokken produceren die gemakkelijk en snel stapelbaar zijn, zonder het gebruik van specie of lijm. Hierdoor kunt u gemakkelijk tijdelijke constructies bouwen. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat onze betonmallen duurzaam zijn door de industriële kwaliteit en het gebruik van de beste materialen.

Interesse?

Heeft u interesse in een betonmal met nop van Superblock? Of wilt u meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord voor alle vragen. Tevens kunt u direct een gunstige offerte aanvragen voor een van onze betonmallen!