Betonblokken

Betonblokken hebben vele toepassingen en zijn dan ook een gemakkelijk middel om snel verschillende bouwwerken te bouwen. Nu kunt u ervoor kiezen om betonblokken te kopen en kant en klaar bij u op locatie te laten komen. Echter is dit vaak een dure en lastige operatie door het transport van de omvangrijke betonblokken. Gelukkig heeft Superblock de perfecte oplossing. Wij leveren mallen waarmee u zelf betonblokken kunt produceren. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid betonblokken en bent u niet van een leverancier afhankelijk.

Toepassingen van betonblokken

Met de mallen van Superblock kunt u de perfecte betonblokken zelf maken, waar en wanneer u deze ook nodig heeft. De betonblokken die u met onze mallen maakt hebben vele toepassingen en zijn gemakkelijk en flexibel omdat er geen specie of lijm nodig is om ze op elkaar te stapelen. Enkele toepassingen van de betonblokken zijn:

  • Sleufsilo
  • Keerwanden
  • Anti-parkeer element
  • Brandvertraging

Voor welke toepassing u dus ook betonblokken nodig heeft, met de mallen van Superblock kunt u wanneer er vraag naar is zelf betonblokken produceren.

De beste mallen voor betonblokken

Superblock levert een ruim assortiment aan verschillende betonblok mallen van verschillende afmetingen. Al onze mallen zijn geproduceerd met de beste kwaliteit materialen. Dit maakt onze mallen dan ook zeer duurzaam waardoor ze jaren mee gaan. Naast de standaard mallen in ons assortiment kunnen wij dankzij ons flexibele productieproces ook mallen produceren met afwijkende afmetingen. Niks is dan ook te gek. Wilt u meer weten over ons assortiment of mallen met speciale afmetingen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie en bespreken ook graag alle mogelijkheden met u door.

Betonblokken produceren?

Wilt u dus ook zelf betonblokken produceren, bijvoorbeeld voor een sleufsilo, keerwanden of een andere toepassing? Kies dan voor de mallen van industriële kwaliteit van Superblock. Met onze mallen maakt u de perfecte betonblokken voor alle denkbare toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar een offerte aan!