Betonblokken kopen

Betonblokken kopen? Bent u op zoek naar de perfecte leverancier van betonmallen zodat u nooit meer betonblokken hoeft te kopen? Dan bent u bij Superblock aan het juiste adres! Onze naam zegt het al, wij leveren mallen voor betonblokken van super industriële kwaliteit. Met onze mallen kunt u de perfecte betonblokken zelf maken. Deze betonblokken zijn eenvoudig op te stapelen zonder het gebruik van specie of lijm. U kunt er dus voor kiezen om betonblokken te kopen of deze zelf te maken wanneer u deze nodig heeft.

Betonblokken kopen?

Met de mallen van Superblock kunt u de perfecte betonblokken zelf maken, waar en wanneer u deze ook nodig heeft. De betonblokken die u met onze mallen maakt hebben vele toepassingen en zijn gemakkelijk en flexibel omdat er geen specie of lijm nodig is om ze op elkaar te stapelen. Enkele toepassingen van de betonblokken zijn:

  • Sleufsilo
  • Keerwanden
  • Anti-parkeer element
  • Brandvertraging

Voor welke toepassing u dus ook betonblokken nodig heeft, met de mallen van Superblock kunt u wanneer er vraag naar is zelf betonblokken produceren.

Kopen of zelf produceren?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om betonblokken te kopen die al zijn geproduceerd, echter zijn deze een stuk duurder dan het zelf produceren van uw benodigde betonblokken. Het is namelijk zo dat vooral het transport van de blokken erg kostbaar is. Door zelf op locatie de betonblokken te maken met een mal van Superblock heeft u altijd goedkoop en snel het juiste aantal betonblokken, zonder deze te kopen.

Neem contact op!

Wilt u dus flexibel zijn en zelf uw betonblokken produceren of bent u het gewoon zat om zelf betonblokken te kopen terwijl u dit ook zelf kunt? Neem dan vandaag nog contact op met Superblock, wij leveren graag betonmallen van industriële kwaliteit. Bel ons vandaag nog op +31 40 298 93 21 of mail ons via info@superblock.eu voor een passende offerte.