Betonblok mallen van Superblock

Wilt u betonblokken zelf gaan produceren en wilt u dit doen met de beste betonblok mallen? Neem dan vandaag nog contact op met Superblock, dé leverancier van betonblokmallen. Wij leveren betonblok mallen in verschillende vormen en maten. Met behulp van onze mallen zult u altijd de beste betonblokken produceren. De mallen van Superblock zijn ook nog eens zeer duurzaam omdat wij alleen de beste materialen gebruiken.

Verschillende betonblok mallen

Superblock biedt u verschillende soorten betonblok mallen. Hierdoor hebben wij altijd de juiste mal voor u. Zo kunt u met onze betonblok mallen altijd de perfecte betonblokken voor verschillende doeleinden produceren. Wij bieden de volgende soorten betonblok mallen, in verschillende afmetingen aan:

  • Betonblok mallen met nop
  • Betonblok mallen vlak
  • Betonblokmallen speciaal
  • Deelwanden
  • Mallen op maat

Wij hebben dus voor iedere toepassing de juiste mal. Zelfs wanneer u een mal zoekt die niet aan onze standaardafmetingen voldoet. Dankzij ons flexibele productieproces zijn wij er namelijk toe in staat om uw speciale wensen uit te laten komen. Neem dan ook gerust contact met ons op om de mogelijkheden van maatwerk te bespreken.

Voordeel van onze mallen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om betonblokken te kopen die al zijn geproduceerd, echter zijn deze een stuk duurder dan het zelf produceren van uw benodigde betonblokken. Het is namelijk zo dat vooral het transport van de blokken erg kostbaar is. Door zelf op locatie de betonblokken te maken met een mal van Superblock heeft u altijd goedkoop en snel het juiste aantal betonblokken, zonder deze te kopen.

Neem contact op!

Wilt u flexibel uw eigen betonblokken produceren? Kies dan voor de betonblok mallen van Superblock. Neem vandaag nog contact met ons op, wij leveren graag betonblok mallen van industriële kwaliteit. Bel ons vandaag nog op +31 40 298 93 21 of mail ons via info@superblock.eu voor een passende offerte.