Betonblok mal

Wilt u zelf uw betonblokken produceren en wilt u gebruik maken van de beste betonblok mal? Neem dan vandaag nog contact op met Superblock, dé leverancier bij uitstek voor uw betonblok mal. Wij leveren de betonblok mal die u wenst in verschillende afmetingen en varianten. Met behulp van onze mallen zult u altijd de beste betonblokken produceren. De mallen van Superblock zijn ook nog eens zeer duurzaam omdat wij alleen de beste materialen gebruiken, hierdoor garanderen wij u altijd dezelfde industriële kwaliteit.

Elke soort betonblok mal

Superblock heeft altijd de betonblok mal die u zoekt. Door ons brede assortiment leveren wij u precies wat u zoekt. Maar ook als wij de betonblok mal die u zoekt niet standaard leveren kunnen wij deze speciaal voor u op maat maken. Wij bieden de volgende soorten betonblok mallen, in verschillende afmetingen aan:

  • Betonblok mal met nop
  • Betonblok mal vlak
  • Betonblok mal speciaal
  • Deelwanden
  • Mallen op maat

Wij hebben dus voor iedere toepassing de juiste mal. Zit de betonblok mal die u zoekt toch niet in ons standaard assortiment? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden tot maatwerk.

Over ons

Superblock is een leverancier van betonmallen, deze leveren wij in allerlei soorten en afmetingen. Al onze betonmallen produceren wij in eigen beheer en daarbij gebruiken wij alleen de beste materialen. U bent dus voor iedere soort betonblok mal bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op!

Wilt u dus ook zelf betonblokken produceren, bijvoorbeeld voor een sleufsilo of een van de andere toepassingen van betonblokken? Ga dan voor de betonblok mal met de hoogste kwaliteit, ga voor Superblock. Met onze mallen maakt u de perfecte betonblokken voor alle denkbare toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar een offerte aan!